miercuri, 21 noiembrie 2018

Strigăt de ajutor!

Despre
Nume: Dronea
Prenume: Andreea
Varsta: 19 ani
Suma necesara pentru operatiei si tratament: 
Diagnostic: cancer la glanda suprarenala si metastaze la ficat
Clinica privata din Turcia

Suma necesara: 45000 euro (suma finala se va da dupa biopsie)

Povestea de viata a Adrianei

Andreea Mariana are 19 ani, doi copii cu varstele de 3 ani si 1 an si 5 luni si un sot care o iubeste. Andreea a venit in Anglia in anul 2013 impreuna cu familia pentru un viitor mai bun.
In urma cu un an, mai exact in luna septembrie 2017, Andreea a primit cea mai crunta veste din viata ei: O FORMA RARA DE CANCER LA GLANDA SUPRARENALA CARE ESTE FOARTE AGRESIVA CU METASTAZE LA FICAT DE GRADUL IV.
Ea era suspecta de cancer din luna Iunie a anului trecut dar in Septembrie, dupa a doua ei sarcina, o galma pe burta i-a aparut. Doctorii i-au spus sa astepte intre 4 – 6 saptamani spunându-i ca acea galma poate sa fie din cauza uterului. A asteptat, dar in a 5-a saptamana a inceput sa aiba dureri foarte mari in partea stanga unde avea galma.
Galma aceea a inceput sa creasca si Andreea a fost dusa de urgen?a la spital în Londra. Doctori au inceput investigatii, RNM si biopsie, atunci ea a aflat ca aceasta forma de cancer este foarte rara si i-a fost recomandat de catre medici specialisti sa urmeze tratament cu chimioterapie.
A facut chimioterapie in Anglia timp de 6 luni, a facut 4 sedinte in care nu a raspunsul tratamentului. A schimbat tratamentul, a facut alte 2 sedinte in care din nou nimic nu s-a schimbat. In luna Ianuarie tratamentul a fost oprit, iar doctori din Anglia i-au spus ca nu ii poate face nimic decât daca vrea un tratament experimental, pe care familia l-a refuzat.
S-a hotarat impreuna cu familia sa se intorca inapoi in Romania pentru a încerca sa se salveze la medici romani dar din pacate a stat timp de 8 luni degeaba din cauza ca doctorii i-au spus ca nu au ce sa ii faca.
Dupa ce au trimis actele medicale la foarte multe clinici internationale, au primit un raspuns pozitiv de la Spitalul Medical Park, unde a fost internata de urgenta si urmeaza tratamentul. Sotul, copiii si Andreea nu isi pierd speranta si vor lupta pana cand aceasta nenorocita boala va fi invinsa. Haideti sa-ti fim alaturi in aceasta lupta pentru viata!
Sa-i ajutam pe Alexia si Darius sa nu ramana fara mama!!!
Donații se pot face:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Va rugam sa specificati numele de familie al doamnei (Dronea) pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei
https://caritate.salveazaoinima.ro/product/andreea-dronea/?fbclid=IwAR3HZZqHW_jkHTaoaya89p_QRl5ADl3JbE0vQTv7PRM1X1U4uetWL9N77TY



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu