sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Preoții din Prahova organizează excursii la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. ISU nu și-a dat avizul! VIDEO

Slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului va avea loc duminică, 25 noiembre, iar preoții din Prahova au primit ”ordin” să organizeze excursii prin care să aducă cât mai mulți enoriași la București.

Pentru a covinge credincioșii să facă deplasarea în Capitală, conducerea BOR a transmis preoților să le ofere transportul cu autocarele gratuit, operatorii urmând să fie plătiți din fondurile parohiilor, adică tot din taxele enoriașilor.
La București sunt așteptați mâine zeci de mii de credincioși, dar în catedrală nu încap mai mut de 3.000 de persoane.
  • Interesant este faptul că această acțiune va fi organizată fără ca Patrarhia să fi obținut avizul ISU.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, a declarat pentru recorder.ro:
VIDEO AICI  !
„Este ilegală punerea în funcțiune a unei clădiri aflată în stadiu de execuţie, la care nu s-a făcut recepţia şi pentru care nu a fost obţinută autorizaţia de incendiu, potrivit legii 307/2006“.
 ”Nu vă mai obosiți…! Încercați doar să fiți onești și să nu mai sabotați memoria eroilor români de care ar trebui să vă pese“.
VIP-urile au primit invitații speciale semnate de Preafericitul Daniel, în programul evenimentului figurând și o agapă la Hotel Marriott, unul dintre cele mai luxoase din Capitală.

Un comentariu: