luni, 19 noiembrie 2018

Circulație în condiții de iarnă pe cinci drumuri județene, în Prahova

Consiliul Județean Prahova a anunțat că, din cauza ninsorii, nu au fost închise sau blocate drumuri județene. Circulația rutieră s-a desfășurat, în noaptea de duminică spre luni, în condiții de iarnă pe cinci drumuri județene.
„În cursul nopţii și al dimineții, s-a circulat în condiții de iarnă, intervenindu-se pentru menținerea în stare de viabilitate a drumurilor. Tronsoanele de drum județean afectate de condițiile meteo, au fost: DJ 102 R – Călugăreni- Tătaru, DJ 234 – Sângeru – Salcia, DJ 100 H – Jugureni – Lapoș, DJ 102 I - Valea Doftanei, DJ 101 S - Secăria – Valea Doftanei, precum și zona de munte a județului Prahova”, a anunțat, pe o pagină de socializare, Consiliul Județean Prahova, precizând că, pe aceste tronsoane, s-au împrăștiat materiale antiderapante, fiind folosite și utilaje cu lamă. 
„Pe drumurile naționale, de sâmbătă seara și până în această dimineață, a fost împrăștiată cantitatea de 622 de tone de sare cu ajutorul a 47 de utilaje. Operatorii cu care are contract Consiliul Județean Prahova au acționat pe patru drumuri județene și anume: DJ 102R Călugăreni-Tătaru, DJ 234 Sângeru-Salcia, DJ 100H Jugureni-Lapoș și DJ 102I Valea Călugărească. Pe aceste tronsoane, cu ajutorul a 28 de utilaje au fost împrăștiate 120 de tone de material antideparant (90% nisip și 10% sare)”, a anunțat Prefectura Prahova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu