miercuri, 28 noiembrie 2018

Mafia BOR!

Averea Bisericii Ortodoxe Române, strânsă în numele credinței, este uriașă! Se estimează că terenurile, clădirile, pădurile deținute, depășesc ca valoare uriașa suma de 3 miliarde de euro!

Nu spune nimeni că biserica ar trebui să nu aibă surse de venit, dar lucrurile astăzi au devenint incredibile. Se susține ideea că biserica trebuie să fie puternică pentru a nu depinde de politic, dar transformarea acesteia într-un srl intra profund în conflict cu ideile creștinismului. Dacă biserica nu le respectă, atunci cine să le mai respecte și ce rost mai are existența ei?!


Moartea marelui om, Sergiu Nicolăescu, a readus în vizorul public ipocrizia şi nemernicia BOR care a refuzat o slujbă religioasă pentru Sergiu Nicolăescu... De aceea m-am hotărât să scriu despre BOR şi să arăt de câtă ipocrizie şi nemernicie dau dovadă mai marii BOR şi o mare parte din preoţii BOR. Prin popor umblă vorba că meseria de popă este cea mai bănoasă pentru că ia de la vii şi morţi, ia de la săraci şi bogaţi, ia de la copii şi bătrâni plus alte afaceri, unele necurate, altele ilegale şi/sau imorale şi în afara canoanelor BOR şi ortodoxiei...
   Pe mine, personal, nu mă miră aceste ipocrizii şi nemernicii ale BOR şi cred că pe nimeni nu va mai mira acest lucru dacă va privi pe cine au în mijlocul lor preoţii din poza alăturată şi cu cine se pupă patriarhul Daniel... Personajul despre care este vorba este ANTICRISTUL poporului român. Nu mă miră nici limuzinele cu care circulă mai marii BOR şi nu m-ar mira să aud că sunt multimilionari sau chiar miliardari în EURO... Cine ştie ce grozăvii am afla despre preoţii şi mai marii BOR dacă organele de anchetă ale statului (aservite lui Băsescu în prezent) şi-ar face treaba cu adevărat fără să trebuiască ca aceste mârşăvii să apară în presă şi/sau să se facă sesizări exprese... De fapt, în prezent, aceste organe nu fac nimic nici dacă sunt sesizate sau, dacă fac totuşi ceva, este insignifiant şi se întinde pe o perioadă de ani de zile, uneori depăşind cifra de 10 ani.

  
  Cu toţii am văzut şi auzit în presa scrisă şi audio-vizuală despre preoţi pedofili, homosexuali, care percep taxe care nu există, care se înfruptă din banul contribuabilor, atât de la stat cât şi din cotizaţii, alte încasări şi/sau donaţii, complici la infracţiuni cu interlopii, etc.

   În cazul lui Sergiu Nicolăescu, BOR, a fost nemernică. Biblia nu incriminează incinerarea şi nu o costa nimic să facă o slujbă religioasă aşa cum ceruse familia... Din contră... aici, BOR, a folosit dubla măsură şi minciuna pentru că, dacă ar fi arătat că este de acord cu incinerarea atunci ar fi pierdut o groază de bani încasaţi pentru locurile de veci (pe unele din ele le vând de zeci de ani, punând morţii unii peste alţii), ţinând cont că acestea sunt din ce în ce mai puţine... şi incinerarea ar fi o soluţie pentru viitor... Dar NU..., BOR demonstrează că este o sectă dictatorială cu enoriaşii şi ahtiată după bani (OCHIUL DRACULUI). Preţurile de mai jos sunt în Euro:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu