luni, 19 noiembrie 2018

Al cui este depozitul de deșeuri situat în Ploiești care a luat foc

Depozitul   de deșeuri situat în Ploiești, pe strada Mimiu, la numărul 2. Cu o jumătate de gură și sub presiunea opiniei publice, conducerile unor instituții importante, precum Primăria Ploiești, APM Prahova și ISU Prahova recunosc că proprietarul construcției de 8.000 de mp nu avea autorizație pentru depozitarea deșeurilor.
Potrivit datelor obținute de la Registrul Comerțului, Urban Electric este tot în insolvență și deținută de doi asociați persoane fizice: Harpău Valentina, administratorul ICIM, respectiv Mihail Ștefănescu, cunoscut apropiaților sub porecla de ”Treflă”.
Pe același Mihail Ștefănescu îl regăsim ca și co-proprietar al unor imobile alături de actualul ministru al IMM-urilor, Radu Oprea, cu care este asociat și în câteva firme, precum Vigo Real Estate, pe care le-a și împrumutat, așa cum rezultă în ultima declarație de avere a ministrului Oprea.
Acesta anegat orice legătură cu omul de afaceri Ștefănescu sau cu depozitul care arde de două zile din Ploiești: ”Eu am renunțat la toate afacerile, nu am nicio legătură”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu