joi, 29 noiembrie 2018

Mafia preoțească

Din păcate  ei fac același lucru ca parlamentari ne fura țara, de aceea pleacă doctori și medici buni care nu au cu ce face o operație pentru ca nu sunt echipamente și un mediu în care sa își facă omu' operația cu tot ce are nevoie dar ăștia...mama lor de hoți se scaldă în mașini de lux și averi...auzi la el "dai un ban dar știi ca e ceva frumos" bai nenorocitul pai mor copii de cancer în spitale,copii care au nevoie de transplant de sânge,oameni care mor pentru simplu fapt ca nu exista aparatura sau condiții și el se lauda cu hectarele și averea inestimabila...rușine romanicilor ca admit asa ceva și ca tolerează un asemenea jeg de om care este sus pus sa ne jefuiască...dar noi suntem de vina pentru ca nu facem ceva,nu luptam pentru România îndeajuns de mult...frate sunt atâtea cazuri care ne sunt clare cu ochiul liber se observa minciuna și jaful la care România este expusa, bătrânica care ia pensie de 3 lei și mai primește doar un leu ca de...statul Roman oprește impozitele, învăţământul este unul de rahat,și plus de asta mai are și tupeul ala mare sa obiecteze ca suntem o generație de rahat...pai oare de ce pentru ca nimeni nu ne oferă condiții și ajutor sa facem ceva sa putem realiza ceva cu noi,sa nu mai depindem de nimeni,exemplu Belgia a renunțat la catalog...de ce pentru ca a realizat ca se poate ca omul sa învețe și altfel.Scoală nu însemna numai o clădire în care înveți romana și matematica restul materiilor,scoală este locul în care viata începe sa capete sens la care în orele de profesori sa învețe elevii și lecții de viata și sa deschidă ochii acestora către noi oportunități,nu ne-a rămas multe și nu avem multe dar acolo cât avem ar trebui sa îl punem în practica sa facem ceva ca nu mai merge asa...avem sângele de roman care fierbe în noi,ar trebui ca toți care au sânge de roman să ieșim în strada și sa ii nenorocim pe mafioți ăștia jegoși care nu fac altceva decât sa ne distrugă.




miercuri, 28 noiembrie 2018

Mafia BOR!

Averea Bisericii Ortodoxe Române, strânsă în numele credinței, este uriașă! Se estimează că terenurile, clădirile, pădurile deținute, depășesc ca valoare uriașa suma de 3 miliarde de euro!

Nu spune nimeni că biserica ar trebui să nu aibă surse de venit, dar lucrurile astăzi au devenint incredibile. Se susține ideea că biserica trebuie să fie puternică pentru a nu depinde de politic, dar transformarea acesteia într-un srl intra profund în conflict cu ideile creștinismului. Dacă biserica nu le respectă, atunci cine să le mai respecte și ce rost mai are existența ei?!


Moartea marelui om, Sergiu Nicolăescu, a readus în vizorul public ipocrizia şi nemernicia BOR care a refuzat o slujbă religioasă pentru Sergiu Nicolăescu... De aceea m-am hotărât să scriu despre BOR şi să arăt de câtă ipocrizie şi nemernicie dau dovadă mai marii BOR şi o mare parte din preoţii BOR. Prin popor umblă vorba că meseria de popă este cea mai bănoasă pentru că ia de la vii şi morţi, ia de la săraci şi bogaţi, ia de la copii şi bătrâni plus alte afaceri, unele necurate, altele ilegale şi/sau imorale şi în afara canoanelor BOR şi ortodoxiei...
   Pe mine, personal, nu mă miră aceste ipocrizii şi nemernicii ale BOR şi cred că pe nimeni nu va mai mira acest lucru dacă va privi pe cine au în mijlocul lor preoţii din poza alăturată şi cu cine se pupă patriarhul Daniel... Personajul despre care este vorba este ANTICRISTUL poporului român. Nu mă miră nici limuzinele cu care circulă mai marii BOR şi nu m-ar mira să aud că sunt multimilionari sau chiar miliardari în EURO... Cine ştie ce grozăvii am afla despre preoţii şi mai marii BOR dacă organele de anchetă ale statului (aservite lui Băsescu în prezent) şi-ar face treaba cu adevărat fără să trebuiască ca aceste mârşăvii să apară în presă şi/sau să se facă sesizări exprese... De fapt, în prezent, aceste organe nu fac nimic nici dacă sunt sesizate sau, dacă fac totuşi ceva, este insignifiant şi se întinde pe o perioadă de ani de zile, uneori depăşind cifra de 10 ani.

  
  Cu toţii am văzut şi auzit în presa scrisă şi audio-vizuală despre preoţi pedofili, homosexuali, care percep taxe care nu există, care se înfruptă din banul contribuabilor, atât de la stat cât şi din cotizaţii, alte încasări şi/sau donaţii, complici la infracţiuni cu interlopii, etc.

   În cazul lui Sergiu Nicolăescu, BOR, a fost nemernică. Biblia nu incriminează incinerarea şi nu o costa nimic să facă o slujbă religioasă aşa cum ceruse familia... Din contră... aici, BOR, a folosit dubla măsură şi minciuna pentru că, dacă ar fi arătat că este de acord cu incinerarea atunci ar fi pierdut o groază de bani încasaţi pentru locurile de veci (pe unele din ele le vând de zeci de ani, punând morţii unii peste alţii), ţinând cont că acestea sunt din ce în ce mai puţine... şi incinerarea ar fi o soluţie pentru viitor... Dar NU..., BOR demonstrează că este o sectă dictatorială cu enoriaşii şi ahtiată după bani (OCHIUL DRACULUI). Preţurile de mai jos sunt în Euro:







Componenții trupei Goodbye to Gravity, decedați în Colectiv, au fost omagiați de sonda InSight care a aterizat pe Marte

Numele lor, alături cele ale altor pământeni, au fost scrise pe un microcip, pe care sonda spațială l-a dus pe Marte.

Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru sunt printre numele trecute pe microcip, momentul fiind menționat și pe pagina de facebook a trupei Goodbye to Gravity.
Îi sunt aduse mulţumiri germanului Andreas Schönhofen, fan al trupei, "pentru minunata sa iniţiativă comemorativă", "astfel onorând memoria lor în afara lumii noastre şi în eternitate".
”În memoria celor patru membri decedaţi ai trupei <<Goodbye to Gravity>> am adăugat numele acestora în misiunea InSight către Marte (…) unde vor rămâne pentru totdeauna. Arta și numele trupei sunt strâns legate de călătoriile în spaţiu şi astronautică. Acesta este motivul pentru care am ales acest mod de a onora aceşti patru oameni”, a scris germanul pe Facebook, înainte de lansarea misiunii NASA.

duminică, 25 noiembrie 2018

Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului! Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional (Video)

Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului! Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional (Video)


Gest  peste extrem al unui preot, care şi-a dat foc în faţa Catedralei Mânturii Neamului, în timpul slujbei de sfinţire a edificiului din aceasta dimineață . Preotul incendiat se numeşte George Ciulei şi este din Constanţa.
Acesta este nemulţumit că i s-a luat dreptul de a sluji.
În 2015, preotul a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia şoferul vinovat a murit. 
Bărbatul a fost condus la o secţie de poliţie, unde a ajuns şi un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale deoarece a refuzat transportul la spital.

VIDEO AICI !
După 12 ani de preoţie, preotul din judeţul Constanţa a intrat în vizorul autorităţilor bisericeşti, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie în anul 2015.
Preotul George Ciulei a aflat, pe 16 noiembrie 2018, decizia definitivă a Consistoriului Mitropolitan (for de judecată bisericesc) al Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei, care l-a depus din treapta preoţiei pentru „nerespectarea mărturisirii de fidelitate eclesială sau a jurământului depuse la absolvire sau la hirotonie şi pentru neascultare faţă de autorităţile bisericeşti”, deşi totul a plecat de la un accident rutier în care preotul a fost victimă.
Decizia Mitropoliei a venit după ce prima instanţă, cea de la Constanţa – Arhiepiscopia Tomisului, a luat aceeaşi hotărâre în anul 2016.
Părintele, revoltat de soluţia finală, i-a scris în urmă cu cinci zile o scrisoare Patriarhului Daniel, în care îi explică pe larg cazul său, solicitându-i o audienţă, scrie adevarul.ro.
Altfel, spune preotul disperat, pe 25 noiembrie o să-şi  dea foc în timpul slujbei de sfinţire a Catedralei Neamului. Până sâmbătă, 24 noiembrie, petiţionarul nu a primit nici un răspuns din partea Patriarhiei Române. „Pentru toate acestea, cu fiască supunere, în virtutea dreptului de devoluţiune pe care îl aveţi, dar şi ca Mitropolit al Munteniei şi Dobrogei, al cărei fiu duhovnicesc sunt, vă rog din suflet să mă primiţi în audienţă săptămâna aceasta (19 – 24 noiembrie n.red.), iar dacă nu am nici măcar acest drept, duminică, în ziua sfinţirii, mă voi incendia în faţa Catedralei Mântuirii Neamului”, şi-a încheiat părintele scrisoarea adresată PF Daniel. 

Poliția română așa acționează VIDEO!

Un tânăr este încătușat de poliție,cu forța este puțin spus  VIDEO!


"Siguranță și încredere" scrie pe ei. Credeți?
Se vede clar că nu opune niciun fel de rezistență și este de-a dreptul penibil să îi ceri unui om să-ți dea mâna când el nu mai mișcă. Înainte să începeți cu rasisme gen "cioara", să știți că e român.
Scrie un cititor 
VIDEO AICI !

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Vacanță pe viată !

Vacanță pe viață - Nu muncesc și trăiesc din banii noștri! De ce ne lipsește forța de muncă?



Avem în țară sute de mii de oameni, care tot așteaptă ca statul să le dea: bani, hrană, casă, fără ca ei să ridice un deget pentru asta. Ba chiar refuză locuri de muncă pe bandă rulantă inventând diverse pretexte: că sunt bolnavi, că nu se pricep, că salariul e prea mic, că nu au timp, iar rezistența lor e atât de mare încât primarii care îndrăznesc să-i deranjeze ajung să piardă alegeri.
Și, în timp ce asistații social fără motiv continuă să trăiască liniștiți pe banii noștri, avem oameni de afaceri disperați că nu au forță de muncă și un 2018 cu planuri foarte mari, pe care nu prea are cine să le pună în practică.
VIDEO aici !
Potrivit https://www.antena3.ro/



Preoții din Prahova organizează excursii la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. ISU nu și-a dat avizul! VIDEO

Slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului va avea loc duminică, 25 noiembre, iar preoții din Prahova au primit ”ordin” să organizeze excursii prin care să aducă cât mai mulți enoriași la București.

Pentru a covinge credincioșii să facă deplasarea în Capitală, conducerea BOR a transmis preoților să le ofere transportul cu autocarele gratuit, operatorii urmând să fie plătiți din fondurile parohiilor, adică tot din taxele enoriașilor.
La București sunt așteptați mâine zeci de mii de credincioși, dar în catedrală nu încap mai mut de 3.000 de persoane.
  • Interesant este faptul că această acțiune va fi organizată fără ca Patrarhia să fi obținut avizul ISU.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, a declarat pentru recorder.ro:
VIDEO AICI  !
„Este ilegală punerea în funcțiune a unei clădiri aflată în stadiu de execuţie, la care nu s-a făcut recepţia şi pentru care nu a fost obţinută autorizaţia de incendiu, potrivit legii 307/2006“.
 ”Nu vă mai obosiți…! Încercați doar să fiți onești și să nu mai sabotați memoria eroilor români de care ar trebui să vă pese“.
VIP-urile au primit invitații speciale semnate de Preafericitul Daniel, în programul evenimentului figurând și o agapă la Hotel Marriott, unul dintre cele mai luxoase din Capitală.

vineri, 23 noiembrie 2018

Defrisarile – cea mai importanta problema de mediu din Romania

Pădurea este ceea ce ne ține pe noi  în viață,este ceea ce ne împrospătează sângele de dac din venele noastre.
Pădurea este moștenirea noastră de la strămoșii noștri

Pădurile defrişateMă obligă să susţin,Codrul cu românu-i fratePrecum Abel cu Cain!

Protejarea pădurilor reprezinta un element-cheie în criza climatica. Studiile efectuate de Greenpeace au determinat ca despăduririle din zonele tropicale sunt responsabile pentru aproximativ 20% din cantitatea de emisii de gaze cu efect de sera, plasând Indonezia și Brazilia, tarile în care exista suprafețe mari de astfel de păduri și în care defrișările sunt constante și masive, pe locurile 3 și, respectiv, 4 în topul statelor cu cele mai mari emisii de gaze cu efect de sera din lume, după SUA și China, adevăratele polua oare. In plus, pădurea reprezinta cel mai complex ecosistem de pe Terra, este casa a numeroase specii de plante și de animale; este un lucru unic pe pământ și fără de care omenirea nu poate supraviețui.
Problema defrișărilor în România este cat se poate de alarmanta, caci pădurile sunt exploatate peste orice limita și într-un ritm mult prea rapid. Dacă, pana la sfârșitul secolului al XIX-lea, teritoriul României era acoperit în proporție de 80% cu păduri, în prezent a ajuns sa acopere doar un sfert din suprafața tarii, România situându-se sub media europeana de 30%. Pe durata anului 2007 s-a estimat o suprafața de aproape 1.000 hectare de pădure distrusa ilegal, iar în urma retrocedărilor terenurilor împădurite din perioada 1994-2004 au fost rase de pe suprafața pământului în jur de 30.000 de hectare, proprietarii acționând la tăierea pădurilor imediat după ce au intrat în posesia terenurilor. Motivele defrișării nu sunt însa nici multe, nici întemeiate, acestea fiind, în general, dorința proprietarilor terenurilor de a-și construi aici case, utilizarea lemnului în industrie sau extinderea suprafețelor agricole.
Printre numeroasele întrebuințări pe care omul le-a găsit lemnului se afla și prelucrarea acestuia pentru obținerea hârtiei. Pe plan mondial, materialul lemnos este folosit în proporție de 17% pentru fabricarea hârtiei. Dar, pentru aceasta, trebuie tăiat un număr semnificativ de copaci, astfel pentru producerea unei tone de hârtie obișnuita sunt necesari 20 de copaci, pentru a obține o tona de hârtie de imprimanta sunt necesari 24 de copaci, iar pentru o tona de hârtie de ziar sunt tăiați 12 copaci. Deși în multe zone unde se fac defrișări se replantează puieți, acestora le trebuie intre 30 și 50 de ani pentru a ajunge la maturitate și a-și pune în aplicare funcțiile atât de prețioase pentru celelalte elemente ale mediului, inclusiv pentru om.
Se poate considera drept un prim pas pentru salvarea pădurilor reciclarea hârtiei, un subiect despre care se vorbește din ce în ce mai mult în rândul cetățenilor. Prin reciclarea maculaturii se pot reduce semnificativ defrișările executate în scopul obținerii hârtiei, spre exemplu prin reciclarea unei tone de deșeuri de hârtie se salvează 17 copaci. In plus, se economisesc 30.000 de litri de apa, se folosește intre 28% și 80% mai putina energie electrica fata de fabricarea hârtiei obișnuite, se eliberează cu 27 de kilograme mai puține substanțe poluante în atmosfera și se eliberează aproximativ 2,5 m3 din spațiul destinat depozitarii deșeurilor.
Pasul decisiv însa îl au actorii principali în problema defrișărilor, și anume companiile forestiere care executa tăierile, proprietarii terenurilor împădurite și mai ales ocolele silvice, Garda de Mediu, Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Aceștia sunt primii care trebuie sa conștientizeze problema și consecințele grave ale defrișărilor și sa-și concentreze atenția asupra salvării
naturii și sa acționeze imediat. 









Un SUV înmatriculat în Prahova implicat în accident teribil, cu 3 mașini și 2 morți, în localitatea Ovidiu din Constanța

Conform InfoTrafic, circulația pe DN2A este oprită, din cauza unui accident rutier deosebit de grav.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2A (E87), la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina (judeţul Constanţa), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.
În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a suferit leziuni foarte grave. Circulaţia auto este oprită pe ambele sensuri.
Din primele informații, SUV-ul înmatriculat în Prahova este răsturnat de pe podul peste Canal, însă persoanele decedate sunt dintr-o altă mașină, înmatriculată în Bulgaria. 
Polițiștii nu au oferit deocamdată detalii despre starea de sănătate a celorlați implicați în tragedie.




O șansă pentru viață depinde de noi

Te rog.... din suflet, da și tu sfoara în țară după grupa AB pozitiv...Dacă cineva e dispus sa doneze sânge...pentru o fetita cu aplazie medulara ... Este la spitalul Fundeni (București) , secția de Pediatrie , are 11 ani , se numește Tudor Alexandra Mihaela și până la operație face transfuzii zilnice. Altfel moare. Măcar da mai departe!!! Nu-i greu!!! 
DOAMNE AJUTA!!

Ne scrie unul din cititori noștri



joi, 22 noiembrie 2018

Polițist din Banat, atacat cu toporul

Un polițist din Caraş-Severin a fost lovit cu toporul în cap după ce a intervenit într-un scandal dintr-o familie de romi. Şeful de post din comuna Slatina Timiş a fost sunat, miercuri seara, de către un tânăr de etnie romă care a reclamat că tatăl său face scandal şi ameninţă că îi omoară. Poliţistul s-a deplasat acasă la familia în cauză şi după ce a discutat cu cei implicaţi în scandal a reuşit să-i potolească.


Când omul legii a încercat să plece, individul reclamat că face scandal a luat un topor şi l-a lovit pe la spate în cap, după care a fugit. Poliţistul a reuşit să anunţe incidentul prin staţie şi, în scurt timp, colegii săi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin au împânzit localitatea reuşind să-l prindă pe individ. În momentul de faţă, acesta se află în arest, reţinut pentru 24 de ore urmând să fie judecat pentru ultraj. Poliţistul a ajuns la spital, însă medicii spun că se află în afara oricărui pericol şi că în maxim două zile va fi externat.
Potrivit https://www.us24.ro/

SECRETELE ”COLECTIV”


”IMPORTANT!! Se recomandă transferarea pacientului într-un centru cu experiență în tratarea arșilor mari. Peste 60% din suprafața corporală, este toată grăsimea arsă”doctorul Emanuel Albu, pe foaia de observație a lui Roberto Vlăduț în 31 octombrie 2015. Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan Prima noapte de după ”Colectiv” a fost dedicată stabilizării celor arși. Viețile pacienților au dansat cu lupii pe teritoriul rece, strălucitor și narcotizat al medicilor specializați în reanimare.
”Da, asta afișăm noi, medicii ATI: asprime. Mai ales bărbații din ATI au o mentalitate de masculi alfa, parcă se detașează și devin dominatori și insuportabili ca să se focuseze pe spațiul îngust dintre moarte și viață”, spune Letiția Coriu, unul dintre medicii care au prins ”garda Colectiv” la Spitalul Universitar. În dimineața de vineri, 30 octombrie 2015, când ”Colectiv” aștepta, croncănind, pe roțile timpului, Coriu s-a trezit șefă la una din secțiile ATI de la ”Universitar”, clinica mamut de pe Cheiul Dâmboviței. Din cauza problemelor legale, fosta șefă ATI, Adriana Nica, prietena lui Sorin Oprescu, renunțase la poziția sa de conducere din cel mai mare spital al țării. Coriu vine în locul lui Nica. Peste doar câteva ore avea să ciocăne la ușă prăpădul.

PRIMA VIZITĂ DE DUPĂ ”COLECTIV”
În noaptea incendiului, medicii ATI de la toate spitalele bucureștene au încercat, și mulți au reușit, să-i țină în viață pe tinerii arși. Dimineața, au intrat în scenă doctorii de chirurgie plastică. Aici, la Spitalul Universitar, la vizita de gardă de sâmbătă s-a petrecut un episod necunoscut până azi. Doctorul Emanuel Albu îl consultă pe Roberto Vlăduț. Băiatul de 18 ani e într-un risc enorm. Imaginile arată cititorilor o parte din ce vede medicul Albu în dimineața de după ”Colectiv”: Vlăduț e ars cumplit pe mâna dreaptă, pe corp, pe gât, pe cap! Peste 60% din corp e ars.


Doctorii de la Universitar au solicitat transferarea lui Roberto Vlăduț către un centru specializat încă din prima zi, dar băiatul a ajuns în străinătate printre ultimii. Acolo a și decedat
Roberto Vlăduț arată ca întruchiparea crucificată a unui mare ars. Dar la Spitalul Universitar nu se tratau mari arși! Ca și la ”Elias”, la ”Sf. Ioan”, la ”Bagdasar Arseni” și în alte locuri, covârșitoarea majoritate a medicilor și asistenților de aici nu se luptaseră în viața lor cu un caz de mare ars! ”Cu marea sa experiență de chirurg plastician, Albu și-a dat seama că suntem depășiți, că nu le putem asigura condițiile”, povestește momentul o colegă din secția lui. Și, atunci, chirurgul Emanuel Albu scrie în foaia de observație a lui Roberto Vlăduț că el trebuie transferat la o secție de specialitate! Documentul care urmează a ajuns deja și la Parchet, unde medicul Albu a fost audiat luni, 19 noiembrie 2018.
CHIRURGUL ALBU ÎȘI ÎNCEPE RECOMANDAREA TRANSFERULUI LUI VLĂDUȚ CU ”IMPORTANT!!”
Ce scrie medicul specialist în prima dimineață de după ”Colectiv” în fișa lui Vlăduț?

”IMPORTANT!! Se recomandă transferarea pacientului într-un centru cu experiență în tratarea arșilor mari. Peste 60% din suprafața corporală, este toată grăsimea arsă”

Indicația medicului Emanuel Albu, consemnată pe fișa medicală în 31 octombrie 2015, privind transferul lui Roberto Vlăduț
”Recomandarea de transfer a medicului Albu însemna automat transfer în străinătate, pentru că cele câteva locuri disponibile de la Spitalul de Arși erau deja ocupate, tot cu răniți de la Colectiv”, explică unul dintre medicii martori la scenă.

Albu pune parafa pe această cerere. Este primul medic care face așa ceva, împotriva versiunii oficiale propagate public de secretarul de stat Arafat și de ministrul Bănicioiu, care personal asigura familiile și cetățenii că ”avem toate condițiile în spitalele noastre”! Nu, nu le aveam, iar acum există și dovada scrisă că medicii știau că nu le aveam și că nu toți au tăcut.

INSISTĂ CA PACIENTUL SĂ FIE TRANSFERAT
Suntem sâmbătă dimineață, 31 octombrie 2015, la numai câteva ore după incendiul de la ”Colectiv”. În fața clubului de lângă bisericuța Bucur, lăcașul alb al întemeietorului orașului, asfaltul încă fumegă. Iar spitalele și statul român acționează exact invers decât cere unul dintre specialiștii avizați, chirurgul plastician Emanuel Albu, medic pus în fața unui caz real, Roberto Vlăduț, cu mari riscuri de complicații și de deces. În plus, Albu revine și, peste o zi, mai scrie încă o dată în foaie: ”IMPORTANT. Se menține indicația de transfer într-un centru de tratament al marilor arși”!

Abia la o săptămână de la primele dovezi scrise, pe 7 noiembrie 2015, autoritățile cedează și trimit primele două avioane în străinătate.

Imagini cu arsurile lui Alexandru Hogea, oferite de familia acestuia pentru ca publicul să vadă ce înseamnă un pacient mare ars. După ce a fost amânat de două ori, Alex a fost transferat la AKH Viena, pe 7 noiembrie, unde a și decedat. Chiar și atunci, de la Spitalul Universitar nu e transferat Roberto Vlăduț, nu e transferat Alex Hogea, ci ziaristul Cătălin Grădinariu, fără niciun risc vital!
”În timp ce alții erau în comă sau sedați masiv, Grădinariu stătea în pat și dădea telefoane. Tasta pe ele. Sigur că avea dureri, îi dădeam calmante, însă nu avea niciun risc. Folosea mai multe telefoane, vorbea mereu pe căști, că la mâini era într-adevăr ars, dar nu circular, nu grav, doar pe fața antebrațelor. Toți știam că e de la presă. Nu știm nici acum cum a reușit să plece”, povestesc medicii din Universitar.

”Doar știm că a venit înștiințarea pe numele lui Grădinariu semnată de Raed Arafat. Inițial, în cazul lui Grădinariu, Arafat nu solicita formularul E112 că nu credea nimeni că statul poate să-i plătească tratamentul urgent având în vedere rănile mici. Până la urmă, a plecat urgent și i-a și decontat statul” Medic din Spitalul Universitar Și în cazul lui Grădinariu, medicii români au folosit Nexobrid, crema-minune venită din Israel, care înlocuiește anumite intervenții chirurgicale, mai mici, iar pielea lui era în curs de epitelizare. În decembrie 2015 revenise deja acasă. Astăzi, Cătălin Grădinariu lucrează ca specialist PR la Biroul de Presă al CFR. 

MOARE ÎN ZIUA CÂND ÎMPLINEȘTE 19 ANI
Roberto Vlăduț, primul rănit de la ”Colectiv” care primise recomandare insistentă de transfer nu pleacă nici pe 7. Imagini oferite de medici pentru Libertatea ilustrează rănile marilor arși din Spitalul Universitar, care nu au prins primele avioane, cele din 7 noiembrie.

Imagine oferită ziarului Libertatea de medicii de la Spitalul Universitar, unde se poate vedea lichidul negru de la fum scos din plămânii lui Alex Hogea

”Din plămânii lui Alex Hogea scoteam negru de la fum!”, arată doctorii. Roberto Vlăduț e ultimul transferat din Spitalul Universitar, pe 8 noiembrie, spre Anglia. Ajunge la Liverpool duminică spre luni noaptea, iar marți, de ziua lui, moare în spital. Împlinea 19 ani. Corbul a câștigat. Iar ”Nevermore” nu se aplică, căci Colectiv se poate repeta oricând. Neliniștea i-a cuprins pe cei implicați

Polițistul pândar,se credea în CS omul :)

O fotografie cu un polițist de la Rutieră stând la pândă în boscheți, după o balustradă metalică a devenit virală pe Facebook și a stârnit indignarea șoferilor români.


Fotografia, care a fost descrisă drept ”România mizerabilă”, este însă un fake-news deoarece ”originalul” este din Vietnam.
Aceeași fotografie a făcut obiectul unui fake news și în Franța, anul trecut, unde a fost dovedită ca fiind falsă de internauți astfel:

Sănătatea este un dar pe care ni-l dorim pentru fiecare copil

 Atunci când nu îl are, luptăm să îl primească. Compasiunea și generozitatea voastră sunt fundamentale în această mobilizare permanentă împotriva bolilor care nu îi lasă pe copii să se bucure de joc și de magia copilăriei/adolescentei! Numele lui este Andrei,un adolescent de numai 18ani ce suferă de o boala cumplita: CANCER Fiind ajutat doar mama si de bunica lui(care și aceasta este bătrână) ,iar situația financiară nu le permite să facă prea multe pentru al ei nepot si fiu,am spus sa ne unim cu toți și să îl ajutăm pe acest tânăr ! Orice bănuț este binevenit pentru tratamentele ce le face,pentru drumurile costisitoare până la București,pentru cazarea de care are nevoie atunci când acesta este la tratamentul de chimioterapie! Azi am aflat despre acest minunat băiat,și îmi doresc să pot să îl ajut! Așa că orice donație este binevenita! Aici aveți și conturile bunicii lui Nemet Mioara Carmen RO44BTRLEURCRT0456323601 RO94BTRLRONCRT0456323601 Am sa revin cu mai multe detalii despre acest caz! Doamne ajuta!


Dragii mei, 
am primit de la voi multe daruri și flori care au costat zeci de mii de lei... Dacă vreți să-mi faceți un dar (mai ales că vine ziua mea de naștere și știu că vă doriți mult să-mi faceți o bucurie) atunci vă rog să dăruiți atât cât puteți pentru a-i salva viața acestui băiat de 18 ani. Nimic nu m-ar face mai fericită. Iar dacă nu aveți posibilitatea acum să donați, măcar haideți să distribuim cazul lui pentru a ajunge acest apel la cât mai mulți oameni buni.
Vă mulțumesc și îi doresc lui Andrei ca până de ziua lui, de Sf Andrei în 30 noiembrie, când va împlini 18 ani, să adune banii necesari care să-i salveze viața!
Scrie Irina Binder

Link donare !  

Chance at life for Andrei❤️🙏 Health is a gift that we want for every child. When he doesn't have it, we fight to receive it. Your compassion and generosity are fundamental in this constant mobilization against diseases that do not allow children to enjoy the game and the magic of childhood/adolescence! His name is Andrei, a teenager of only 18years who suffers from a terrible disease: CANCER being helped only the mother and his grandmother (who is old too), and the financial situation does not allow them To do too much for her grandson and son, I said to unite with all of us and help this young man! Any penny is welcome for the treatments it makes, for the costly roads to Bucharest, for the accommodation it needs when it is at the treatment of chemotherapy! Today I found out about this wonderful boy, and I wish I could help him! So any donation is welcome!



miercuri, 21 noiembrie 2018

Răzvan avea doar 7 anişori când, brusc, viaţa i-a fost curmată într-o zi de august

Se întâmpla în 2013. Băieţelul se juca în jurul unui bloc din Botoşani când a fost călcat de un VW Touareg condus de o şoferiţă cu permis de Italia.

Marţi, la mai bine de 5 ani de la tragedie, şoferiţa din Botoşani, Mirela Valentin Talpan, de 41 de ani, a fost găsită nevinovată, în baza unei decizii emise de magistrații Curții de Apel Suceava.

În primă fază, Judecătoria Botoşani hotărâse condamnarea femeii la zece luni de închisoare cu suspendare. Pe lângă asta, Mirela Talpan ar fi trebuit să plătească şi despăgubiri morale de 70.000 de lei familiei victimei.

Ieri, însă, instanța superioară a achitat-o pe botoşăneancă, lăsând nesoluționată latura civilă. Judecătorii Curții de Apel Suceava au decis că şoferiţa este nevinovată, potrivit botosaninews.ro.

Şoferiţa s-a baricadat zeci de minute în propria maşină
În 28 august 2013, un băieţel de 7 ani a murit pe loc, după ce a fost călcat în spatele blocului unde locuia de un VW Touareg cu numere de Italia, condus de Mirela Valentina Talpan.
Tragedia s-a produs pe strada Barbu Lăzăreanu, în Botoşani.
Copilul, care se juca în zonă, a ieşit în faţa maşinii, iar şoferiţa nu a mai putut să îl evite. 
Impactul a fost devastator pentru micuţ, care a murit pe loc. 

Imediat martorii au sunat la 112, la fata locului deplasându-se o ambulanţă. Medicii, însă, nu au mai putut face nimic pentru Răzvan, o roată strivindu-i practic cutia craniană.

Şoferiţa s-a baricadat zeci de minute în propria maşină şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca familia băiatului să nu o linşeze.

"Din primele verificari rezulta ca o tanara de 36 de ani in timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen la efectuarea unui viraj pe strada Dreptatii pe o alee ingusta a surprins si accidentat mortal un copil de 7 ani care se juca intr-un grup de copii. Conducatoarea auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Se continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul", declara atunci comisarul şef Victor Ciubotaru, şeful biroului rutier din cadrul Politiei municipiului Botoşani. 

A fost întocmit dosar penal, femeia de 36 de ani - la acea vreme - fiind cercetată sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.


Strigăt de ajutor!

Despre
Nume: Dronea
Prenume: Andreea
Varsta: 19 ani
Suma necesara pentru operatiei si tratament: 
Diagnostic: cancer la glanda suprarenala si metastaze la ficat
Clinica privata din Turcia

Suma necesara: 45000 euro (suma finala se va da dupa biopsie)

Povestea de viata a Adrianei

Andreea Mariana are 19 ani, doi copii cu varstele de 3 ani si 1 an si 5 luni si un sot care o iubeste. Andreea a venit in Anglia in anul 2013 impreuna cu familia pentru un viitor mai bun.
In urma cu un an, mai exact in luna septembrie 2017, Andreea a primit cea mai crunta veste din viata ei: O FORMA RARA DE CANCER LA GLANDA SUPRARENALA CARE ESTE FOARTE AGRESIVA CU METASTAZE LA FICAT DE GRADUL IV.
Ea era suspecta de cancer din luna Iunie a anului trecut dar in Septembrie, dupa a doua ei sarcina, o galma pe burta i-a aparut. Doctorii i-au spus sa astepte intre 4 – 6 saptamani spunându-i ca acea galma poate sa fie din cauza uterului. A asteptat, dar in a 5-a saptamana a inceput sa aiba dureri foarte mari in partea stanga unde avea galma.
Galma aceea a inceput sa creasca si Andreea a fost dusa de urgen?a la spital în Londra. Doctori au inceput investigatii, RNM si biopsie, atunci ea a aflat ca aceasta forma de cancer este foarte rara si i-a fost recomandat de catre medici specialisti sa urmeze tratament cu chimioterapie.
A facut chimioterapie in Anglia timp de 6 luni, a facut 4 sedinte in care nu a raspunsul tratamentului. A schimbat tratamentul, a facut alte 2 sedinte in care din nou nimic nu s-a schimbat. In luna Ianuarie tratamentul a fost oprit, iar doctori din Anglia i-au spus ca nu ii poate face nimic decât daca vrea un tratament experimental, pe care familia l-a refuzat.
S-a hotarat impreuna cu familia sa se intorca inapoi in Romania pentru a încerca sa se salveze la medici romani dar din pacate a stat timp de 8 luni degeaba din cauza ca doctorii i-au spus ca nu au ce sa ii faca.
Dupa ce au trimis actele medicale la foarte multe clinici internationale, au primit un raspuns pozitiv de la Spitalul Medical Park, unde a fost internata de urgenta si urmeaza tratamentul. Sotul, copiii si Andreea nu isi pierd speranta si vor lupta pana cand aceasta nenorocita boala va fi invinsa. Haideti sa-ti fim alaturi in aceasta lupta pentru viata!
Sa-i ajutam pe Alexia si Darius sa nu ramana fara mama!!!
Donații se pot face:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Va rugam sa specificati numele de familie al doamnei (Dronea) pentru cine faceti donatia!

Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei
https://caritate.salveazaoinima.ro/product/andreea-dronea/?fbclid=IwAR3HZZqHW_jkHTaoaya89p_QRl5ADl3JbE0vQTv7PRM1X1U4uetWL9N77TY